Luontoterapia Tampere/Pirkanmaa

Mitä luontoterapia tarkoittaa?

Luontoterapia on terapiamuoto, mikä soveltuu erityisen hyvin henkilöille, jotka kokevat terapiahuoneet epämieluisiksi paikoiksi. Luonto hyväksyy ja vastaanottaa meidät juuri sellaisina kuin olemme. Se ei arvota, kysy titteliä tai varallisuutta, ja olemme kaikki yhtä arvokkaita luonnon äärellä. Luonto on meille kaikille avoin paikka, jossa taivas on kattona ja maa lattiana. Luontoterapiassa suhde luontoon ja kokemus olla itse osa luontoa avaa uudenlaisia, mutta samalla syviä, tuttuja merkityksellisyyksiä.

Haluan auttaa luontoterapeuttina ihmisiä löytämään omat voimavaransa ja helpottamaan kulkua kohti tulevaisuutta, ilman turhaa painolastia. Olen aidosti läsnä, välitän ja kuuntelen. Annan asiakkaalle tilaa tutustua ja matkata sisimpäänsä, kun kuljemme yhdessä – samaa metsäistä polkua. Samalla metsähetki toimii löytöretkenä sisimpäämme.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia Tampere

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on sinun omista toiveista, tavoitteista ja voimavaroista lähtevää työskentelyä. Yhdessä kartoitamme, mitä työkaluja tarvitset haluamaasi muutokseen. Yhteinen polkumme voi olla lyhyt tai pitkä. Ajatuksesi voi kirkastua jo yhdellä käynnillä, mutta joskus tarvitaan pidempää matkaa, jotta saat piilossa olevat voimavarasi käyttöön. Terapiahetkissä emme käsittele pääsääntöisesti menneisyyttä, vaikka se määrittelee meitä nykyhetkessä.

Terapeuttinasi tuon sinulle käyttöön uusia näkökulmia ja välineitä sekä tarkoituksenmukaisia harjoituksia tai tehtäviä. Tulen vaatimaan sinulta vastauksia – ja kyllä, myös niihin vaikeimpiin kysymyksiin. Lisäksi voimme ottaa kädentaidot, taiteen tai rentoutuksen osaksi terapiamatkaamme, sinun niin halutessasi.

Yksilöterapian muistiinpanoja ei kirjata Kantaan. Niissä näkyy vain haluamasi tavoitteet, ilman henkilötietoja ja muistiinpanot säilötään turvakaapissa. Muistiinpanot tuhotaan asianmukaisesti asiakassuhteemme päätyttyä.

Kun haluat tulevaisuuteen suuntautuvaa ja voimavaroihisi keskittyvää terapiaa, niin ota rohkeasti yhteyttä soittamalla tai lomakkeella. Varaa sitten aikasi tästä linkistä Terapeuttini.fi – Löydä oma terapeuttisi. Varauksen yhteydessä suoritetaan terapiakäynnin maksu seuraavan hinnaston mukaisesti: 45 min./ 60 € ja 90 min. / 105 €

Huomioithan, että lyhytterapia ei ole Kela-korvattavaa.

Minua on luonnehdittu seuraavasti: ”Matkaoppaana Kirsi on ollut rauhallinen, aistit kohdillaan, esittänyt hyviä kysymyksiä ja tarjonnut matkaa itseeni erilaisten tehtävien kautta. On ollut hyvin luontaista kulkea yhdessä tämä matka omaan itseeni. Suosittelen kokemusta muillekin”.

Aistimus-esittely

Luontoterapia

Rentoutus- ja mentaalivalmennus

Mitä metsäkylpy on?