Palveluiden osto- ja peruutusehdot

Palvelun tarjoaa

Aistimus (KirMaSun aputoiminimi)
Huikarinkatu 10, 33820 Tampere

www.aistimus.com
kirsi@aistimus.com

Puh. +358 44 537 2733
Y-tunnus 2899147-5

Huomioithan seuraavat ehdot ennen ostopäätöstäsi. Palvelun sisällön kaikki oikeudet omistaa Aistimus. Alla esitetyt ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi ja velvoittaviksi, kun asiakas on suorittanut sopimusehdoissa mainitun maksun. Ehdot ovat voimassa toistaiseksi, oikeudet muutoksiin pidätetään. Varauksen tekijän on oltava 18 vuotta täyttänyt.

Ostajan vastuu ja velvollisuudet

Palvelun ostaja lupautuu käyttämään hyvinvointipalvelun palveluita lain ja hyvän tavan mukaisesti. Palvelun käytöstä aiheutuvista tai siihen liittyvistä kuluista vastaa ostaja täysin itse, esimerkkinä siirtyminen metsäkylpyyn. Palvelun tarjoajalle tulee ilmoittaa mahdolliset sairaudet ja ruokarajoitteet viikkoa ennen palvelun ajankohtaa. Metsäkylpy ei vaadi fyysistä kuntoa, mutta on huomioitavaa, että pystyy kulkemaan epävakaalla alustalla ja ylittämään kiviä ja kantoja. Huomioithan, että osallistujilla on voimassa oleva tapaturma- tai vapaa-ajanvakuutus. Osallistujia ei ole vakuutettu palveluntuottajan taholta.

Metsäkylvyt (ja rentoutushetket – tulossa myöhemmin)

Aistimus (2899147-5) myy palveluitaan vain täysi-ikäisille. Palveluiden hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24 %. Aistimus pidättää oikeuden hintojen muutoksiin ja tarvittaessa oikeuden muuttaa metsäkylpyjen kestoa tai reittiä, mikäli siihen on tarvetta esim. sääolosuhteiden äkillisen muutoksen vuoksi. Palvelun tarjoaja rajaa vastuunsa ulkopuolelle vahingot, joita ei sopimusta tehdessä ole voitu kohtuudella ottaa huomioon esimerkkinä lakot ja luonnon olosuhteet. Palvelun tarjoaja voi peruuttaa tai keskeyttää metsäkylvyn, jos osallistuja toiminnallaan aiheuttaa turvallisuusriskin itselleen tai muille.

Huomioithan, ettei Aistimus ole vastuussa riippumattojen kestävyydestä.

​Metsäkylpyjen (ja rentoutushetkien) varaus ja maksaminen

Metsäkylvyt varataan aina kirjallisesti väärinymmärrysten välttämiseksi sähköpostin kautta. Toistaiseksi metsäkylpyjä tehdään vain torstaisin ja perjantaisin, ellei muuta sovita. Huomioithan, jos teet varausta tampere.fi-päätteisen sähköpostin kautta, niin varaukset eivät välttämättä välity Aistimukselle. Jos mahdollista, niin käytä jotain muuta sähköpostipalvelinta, kiitos. Maksu suoritetaan kokonaisuudessaan erillisellä laskulla, kun varaus on vahvistettu, seitsemän (7) päivän maksuehdolla.

​Peruutukset

Varaus tulee perua aina kirjallisesti sähköpostilla kirsi@aistimus.com.

Varauksen peruutus on veloitukseton kymmenen (10) vuorokautta ennen palvelun alkua. Jos varauksen peruutus menee tämän alle, veloitamme täyden hinnan varauksen arvosta.

​Asiakkaan yhteystiedot

Toistaiseksi Aistimus ei kerää asiakastietoja. Muutoksista ilmoitetaan.

Aistimus-esittely

Luontoterapia

Rentoutus- ja mentaalivalmennus

Mitä metsäkylpy on?